SWOP is de nieuwe hoofdsponsor van Los Zandos, een zaalvoetbalteam dat speelt in de Dordrechtste zaalcompetitie DZS. Met deze samenwerking probeert Los Zandos de ernst van prostaatkanker kenbaar te maken bij de honderden deelnemers van de competitie, om zodoende deze te activeren om eerder op controle te komen.

Ook op de broekjes is het logo van SWOP te vinden met de welbekende Prostaatwijzer. Prostaatkanker is één van de meest voorkomende vormen van kanker bij mannen. Wanneer een man zich zorgen maakt over zijn risico op prostaatkanker kan hij gebruik maken van de methodiek van de Prostaatwijzer (www.prostaatwijzer.nl).

Los Zandos is het seizoen goed begonnen en heeft na 6 speelrondes de eerste positie weten te bemachtigen. Het seizoen is nog lang, dus er wacht nog een zware taak voor de mannen van Los Zandos om de koppositie vast te houden, wordt vervolgd…..