SWOP-Research

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker Research (SWOP-Research) werd op 31 augustus 2006 opgericht en is statutair gevestigd te Rotterdam. Overeenkomstig haar doelstellingen steunt SWOP-Research kwalitatief hoogwaardig onderzoek naar kanker van de urinewegen, in het bijzonder onderzoek naar prostaatkanker.

Steun ons

De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Prostaatkanker Research stelt zich ten doel: ‘de bevordering van wetenschappelijk onderzoek naar prostaatkanker en kanker aan de urinewegen in het algemeen en al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn’.

SWOP-Research ondersteunt onder andere de ERSPC-studie en de PRIAS-studie. Beide studies zijn binnen het urologisch vakgebied zeer succesvolle en langlopende projecten. De inzichten die met behulp van deze studies zijn verkregen zijn zeer belangrijk voor de ontwikkeling van het vakgebied. De voortzetting van beide studies is cruciaal.

Het verrichten van degelijk wetenschappelijk onderzoek neemt zeer veel tijd in beslag. Dit maakt kwalitatief hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek vaak ook zeer kostbaar. Om de huidige projecten nu en in de toekomst te kunnen blijven financieren hebben we uw hulp hard nodig.

Door een donatie te doen kunt u SWOP-Research helpen haar doelstelling te bereiken. Uw donatie zal worden aangewend om lopend wetenschappelijk onderzoek voort te zetten, nieuwe projecten te initieren en voor het verspreiden van de opgedane kennis doormiddel van presentaties tijdens wetenschappelijke congressen, het houden van lezingen en organiseren van gastcolleges.

Overweegt u een donatie te doen? SWOP-Research is dankbaar voor iedere gift die zij mag ontvangen. Groot of klein, eenmalig of meer structureel. Het bestuur van SWOP-Research waardeert ten zeerste dat u ons onderzoek wilt steunen.

SWOP-Research is sinds januari 2008 aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een donatie aan SWOP-Research kan dan ook een belastingvoordeel met zich meebrengen.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot:

SWOP-Research
T.a.v. Prof.dr. M.J. Roobol-Bouts
Schaarweide 5
2811 JM Reeuwijk

Tel: +31 6 5000 1668
Email:
m.roobol@erasmusmc.nl
l.venderbos@erasmusmc.nl