Op 23 augustus werd om 21.00 uur het startsein gegeven voor de 12de editie van Darts Against Cancer. Darters uit Zaandam, Alkmaar en omstreken kwamen in Café Onverwacht bij elkaar om 24 uur lang, in blokken van zes uur, pijltjes te gooien. De opbrengst werd ook dit jaar aan SWOP gedoneerd, waarvoor wij Stichting Bull’s Eye (organisator DAC2019) ontzettend dankbaar zijn. Op zaterdagavond 24 augustus reisden Monique, Sebastiaan en Lionne namens SWOP af naar Zaandam. Bij aankomst bleek gelijk dat de sfeer er goed in zat, dat velen reikhalzend uitkeken naar de onthulling van het opgehaalde bedrag, en daarna…naar bed, lekker slapen.

Nadat de laatste speciale items werden geveild, was het tijd voor de finale optelling. Monique mocht een cheque in ontvangst nemen van maar liefst €12.000,-!! Wat een ontzettend mooi bedrag. En uit zo’n goed hart!

Als u het leuk vindt om een sfeerimpressie van de dartsmarathon te krijgen, bekijk dan via deze link het filmpje op Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=htKgnO2m56I

De Stichting Bull’s Eye, alle darters en alle andere betrokkene willen we van harte bedanken! De steun die we al zo veel jaren van jullie mogen ontvangen is hartverwarmend en wordt op goede wijze ingezet voor het onderzoek naar prostaatkanker.