In het weekend van 5 en 6 september zette de Stichting Bull’s Eye zich middels ‘Darts Againts Cancer’ weer in voor het goede doel. Velen hadden zich aangemeld om overdag of ’s nachts voor onze Stichting een pijltje te gooien. De sfeer was als vanouds gezellig!

Remco van Eijden, succesvol Nederlands darter, kon door menigeen worden uitgedaagd voor een potje darts. Van de 52 potjes die hij speelde, verloor hij er slechts enkele. Dr. Roobol durfde het aan ook een pijltje tegen hem te gooien. Helaas voor haar, behoorde zij niet tot de gelukkigen die van hem wonnen. Een leuke ervaring was het wel!

Aan het einde van de avond werd door Peter Loos een cheque aan Prof. Schröder, mevrouw Bonnema-Kok en dr. Monique Roobol overhandigd. Met de actie werd dit jaar een bedrag van maar liefst € 8500,- opgehaald. Wederom overweldigend! We prijzen ons als Stichting gelukkig met de inzet van alle vrijwilligers, darters en andere sponsors die deze avond hebben mogelijk gemaakt en willen hun heel hartelijk bedanken!